İETT’de uzun yıllar hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan memur arkadaÅŸlarımız için tören düzenlendi. Karaköy Gar Binasında bulunan yemekhanede gerçekleÅŸtirilen törene Genel Müdürümüz Dr. Ahmet Bağış ile Destek Hizmetleri Dairesi BaÅŸkanı Nuri Baltacı, BEM-BİR-SEN İETT Åžube BaÅŸkanı Yakup GündoÄŸdu, emekliye ayrılan arkadaÅŸlarımız ve çalışanlarımız katıldı.
Duygusal anların yaÅŸandığı toplantıda konuÅŸmalar yapıldı. Genel Müdürümüz Dr. Ahmet Bağış, emekli olan arkadaÅŸlarımıza İETT’de görev yaptıkları süre içerisinde yaptıkları baÅŸarılı hizmetlerden dolayı teÅŸekkür etti ve emeklilik hayatlarını aileleriyle birlikte saÄŸlıklı ve mutlu ÅŸekilde geçirmeleri yönünde iyi dileklerini iletti. Sendika baÅŸkanı Yakup GündoÄŸdu ve yönetim kurulu üyelerimiz kadın kolları temsilcilerimizin ve bölge temsilcilerinin katıldığı program bir vefa programı olarak anılarımızın arasına katıldı.
Törende söz alan BEM-BİR-SEN İETT Åžube BaÅŸkanı Yakup GündoÄŸdu da kurum kültürü ve aidiyet açısından köklü bir tarihe ve geçmiÅŸe sahip olan İETT’nin emekli olan arkadaÅŸlarımızın yanında olacağını söyledi ve huzurlu bir yaÅŸam diledi.
Başkanımız Yakup Gündoğdu bundan sonra yine emekli olacak personelimiz için altı ayda bir vefa programları düzenleneceğini belirtti.
Programın ikinci aşamasında senkikal faaliyetler, ikramiyelerin durumu, memur ve denetim kartları ile sosyal kartların yenilenmesi ve bölgelere temsilci atanması ile program devam etti.
Duygusal anlar yaşanan toplantıda genel müdürümüz Dr. Ahmet Bağış ve şube başkanı Yakup Gündoğdu ve emekli olacak personelimiz katılarak birer birer konuşma yaptılar. Vefa programı sonrasında Plaket ve hediye takdim edildi. Kurumumuzdan emekli zamanı gelmiş olarak emekli olacaklar:
İsmail YURTKURAN
FUAT ÅžUVAK
ZEKİ AYDIN
ERTUĞRUL ÇELİK
İMDAT BAKICI
ŞÜKRÜ VAR
ABDULLAH ERTÜRK
HALİDE ARDA
NURİYE GÜMÜŞ